Ecompack nieuws

De vernieuwde webshop van Ecompack.nl: Ontdek onze nieuwe functionaliteiten

Hallo, gewaardeerde klanten van Ecompack.nl. We hebben belangrijk nieuws te delen – onze webshop heeft een flinke update gekregen. We stellen je graag voor aan enkele nieuwe functies die je winkelervaring aanzienlijk zullen verbeteren. Neem een moment om meer te leren over deze handige toevoegingen.

1. Favorietenlijsten: Eenvoudig herbestellen

Ken je dat gevoel wanneer je steeds dezelfde verpakkingsmaterialen moet opzoeken en opnieuw bestellen? Dankzij onze nieuwe Favorietenlijsten is dat nu verleden tijd. Bewaar al je favoriete verpakkingsopties op één plek en bestel ze opnieuw met slechts een paar klikken. Geen gedoe meer met het zoeken naar dezelfde producten, want ze staan al voor je klaar in jouw persoonlijke lijst. Dat noemen we efficiëntie!

2. Vergelijkingstool: Overzichtelijk vergelijken

Het kiezen van de juiste verpakking kan soms een uitdaging zijn, vooral als er meerdere opties zijn. Daarom hebben we de handige Vergelijkingstool toegevoegd. Hiermee kun je verschillende verpakkingen naast elkaar in een overzichtelijke tabel plaatsen, zodat je gemakkelijk kunt zien welke optie het beste bij jouw behoeften past. Geen gedoe meer met het openen van meerdere tabbladen of het maken van aantekeningen. Alle informatie die je nodig hebt, is nu binnen handbereik.

3. Factuur betaalmogelijkheden: Betaal wanneer het jou uitkomt

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, daarom hebben we factuur betaalmogelijkheden toegevoegd. Als je de voorkeur geeft aan achteraf betalen voor uw verpakkingen, is dat nu mogelijk. We bieden de vrijheid om te kiezen wanneer je wilt betalen, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over onmiddellijke transacties. Dit is met name handig voor bedrijven die hun financiën goed willen beheren of die werken met budgetcycli. Jij hebt de controle!

4. Inclusief of exclusief prijsweergave; wat bij jou past

Bovenaan de pagina zie je een schakelaar inclusief / exclusief btw. Schakel binnen één klik naar de weergave die voor jou wenselijk is. Standaard staat deze op exclusief btw. De meeste bezoekers op ecompack.nl zijn nou eenmaal zakelijke klanten :-).

Een verbeterde winkelervaring, speciaal voor jou

Bij Ecompack.nl staat jouw tevredenheid voorop. We hebben geluisterd naar jullie feedback en deze nieuwe functionaliteiten ontwikkeld om uw winkelervaring te verbeteren. Of je nu een kleine ondernemer bent die af en toe verpakkingen bestelt of een grote onderneming met complexe behoeften, onze vernieuwde webshop is ontworpen om aan alle eisen te voldoen.

We zijn enthousiast over deze verbeteringen en hopen dat jij er net zo van zult genieten als wij. Onze missie is om het voor jou gemakkelijker te maken om de juiste verpakkingen te vinden en te bestellen, en met deze nieuwe functies zetten we een grote stap in die richting.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze vernieuwde webshop op Ecompack.nl en ervaar zelf hoe deze geweldige functionaliteiten jouw leven gemakkelijker zullen maken. En als je nog meer suggesties hebt of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

We kijken ernaar uit om u te helpen met al je verpakkingsbehoeften. Happy shopping! ??✨